UITNODIGING | Filmlezing Loyale Tegenspraak | 30 november 2022

Vanuit het project Loyale Tegenspraak verkennen we op verschillende manieren de ruimte voor het geven en ontvangen van loyale tegenspraak. Dat doen we onder andere met dialoogsessies, interventies en kennissessies. Deze keer doen we dat met een hele nieuwe vorm: een filmlezing!

We selecteren inspirerende filmfragmenten die passen bij het thema Loyale Tegenspraak. Film raakt en dat maakt het gesprek erover snel boeiend.
De ervaring leert ook dat, door samen te kijken, ieder met het eigen perspectief, en samen het gesprek aan te gaan, je inzicht over je eigen handelen verdiept en dat nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden, voor jezelf en voor anderen.

Zelf aan de slag met loyale tegenspraak
Doe je al veel met loyale tegenspraak of wil je daar juist meer mee aan de slag? Tijdens de filmlezing geven we de mogelijkheid om te ontmoeten, te verbinden en kennis te delen.
Ook bieden we inspiratie om in jouw eigen organisatie aan de slag te gaan met een filmlezing Loyale Tegenspraak.

Kom met zijn tweeën
Wij nodigen jou uit en jij nodigt iemand uit voor wie dit ook interessant kan zijn! Neem je collega, leidinggevende of iemand anders uit je werkomgeving mee naar de filmlezing.

Praktische informatie

Datum : woensdag 30 november 2022
Inloop : vanaf 13.30 uur
Programma : 14.00-16.30 uur
Locatie : Eye Filmmuseum
IJpromenade 1
1031 KT  AMSTERDAM

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij onze filmlezing, heel graag tot ziens!

filmlezing