Doe mee met Loyale Tegenspraak!

Wij voelen het als onze missie om het belang van Loyale Tegenspraak binnen de Rijksoverheid te benadrukken en de ruimte voor loyale tegenspraak te vergroten. Om van het project Loyale tegenspraak een nog groter succes te maken hebben we jou nodig! Op verschillende manieren kan je een bijdrage leveren:

Doe je mee?

Dialoogsessies
Daarnaast verzorgen wij ook dialoogsessies voor een specifieke dienst of organisatieonderdeel van de rijksdienst. Meer informatie over de dialoogsessies-op-aanvraag vind je in onze flyer. Mocht je hier belangstelling voor hebben, stuur ons dan een aanvraag via . We zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kennissessies
Deelnemers die vorig jaar al hebben deelgenomen aan onze bijeenkomsten (workshops) en hier graag een vervolg aan willen geven, kunnen deelnemen aan kennissessies. Klik hier voor meer informatie.

Interventies
Graag nodigen wij organisaties (of onderdelen daarvan) binnen de Rijksoverheid uit om met behulp van interventies de ruimte voor loyale tegenspraak binnen organisaties te vergroten. Wij bieden twee soorten interventies aan: ‘Als organisatie(onderdeel) zelf aan de slag’ en ‘Intensieve onderdompeling kritische vrienden’. Interesse? Klik hier voor meer informatie.